-->
طريقة الملوخية المجمدة
الملوخية المجمدة
المقادير
- ٤ أكواب شوربة لحم او فراخ
* طريقة التحضير:
- نضع الملوخية مع ٤ أكوب الشوربة فى حله ونتركها تذوب من التجميد
- بعد تمام ذوبانها نقوم بتقليبها مع الشوربه ثم نضعها على النار تسخن
- لعمل الطشه: نفرم الثوم والكزبره مع رشة ملح(الملح فى حالة لو الشوربة ناقصة ملح)
- نضع الثوم المفروم وملعقة الكزبرة وملعقة السمن فى طاسة على النار حتى يصل الثوم للون الذهبى
- نضع الطشه فى حلة الملوخية ونتركها حتى تغلى
ومتنسوش الشهقه الشهيرة لنجاح الملوخية :)
وبالهنا والشفاء
تعليقات: 0
إرسال تعليق